Timp, muzica si clubbing! Trei factori fara de care viata omului modern si dinamic nu poate fi completa. Times Music Club iti aduce in Focsani cel mai nou concept in materie de entertaiment: LIVE EXPERIENCE nu este este doar un mod de a-ti petrece timpul liber, nu inseamna doar un simplu concert, ci si o modalitate de a fi aproape de idolii tai si de a trai si experimenta alaturi de artisti.

Ce inseamna LIVE EXPERIENCE? Este cel mai nou entertaiment concept prin care indragostitii de muzica, dar si de cultura pot interactiona! Ultima moda in materie de cultura urbana este adusa acum in Focsani de Times Music Club. Evenimentele de cea mai inalta tinuta in domeniu, cu cei mai cunoscuti protagonisti, tin prim-planul vietii din marile orase ale lumii. De la New York, la Roma si Berlin, pana la Bucuresti, evenimentele LIVE EXPERIENCE sunt cele mai cautate si gustate de adevaratii pasionati de muzica.

LIVE EXPERIENCE inseamna muzica live, dar si socializare si experienta interculturala. Pigmentate cu experiente bahice, dar si culinare, serile de la TMC sunt adevarate evenimente culturale premium pe care cei care tin la eticheta nu le pot rata.