În perioada 18 iulie – 18 august 2011, la Secţia pentru Copii şi Tineret a Bibliotecii Judeţene „Duiliu Zamfirescu” Vrancea se derulează programul de vacanţă BIBLIOVACANŢA, ediţia a III-a. La fel ca şi până acum, activităţile care se vor desfăşura în cadrul acestui program vor promova cartea şi educaţia, noile tehnologii şi utilizarea acestora în scop educativ prin joc şi joaca pentru a ne bucura copilăria şi împreună să (re)descoperim gustul lecturii în vacanta mare!
Îi aşteptăm pe toţi copiii şi adolescenţii care doresc să-şi petreacă această vacanţă altfel, să se înscrie la cluburile noastre de vacanta gratuite, care se vor desfăşura între orele 13.00 şi 15.00, în fiecare zi a saptamanii, după cum urmează:

Luni - Clubul de desen va aduce vacanţei mari culoare şi destindere, pentru cei care doresc să exerseze această artă.
Marti - va fi dedicată petrecerii timpului liber în grădina Secţiei pentru Copii şi Tineret. Aici va fi spaţiul în care, spiritul de echipă şi distracţia vor face ca săptămâna să li se pară lungă copiilor, care vor dori să revină la Clubul jucăuşilor.
Miercuri - vom „călători” cu toţi cei care iubesc poveştile, în lumea basmelor fermecate sau a lecturilor recomandate, uşurând astfel tema de vacanţă a tuturor copiilor.
Joi - e ziua Clubului cinefililor, zi în care se vor putea viziona filme şi desene animate îndrăgite, din colecţia bibliotecii.
Zilnic vor putea fi utilizate jocuri - sah, remi, scrable, vor putea asculta muzică şi toţi copii şi adolescenţii care vor veni la bibliotecă se vor putea înscrie la concursurile: Cititorul verii şi Personajul de poveste preferat în acuarelă care vor aduce premii şi diplome celor înscrişi în competiţie.
Elevii sau cadrele didactice care doresc să experimenteze activitatea de voluntariat, în încercarea de a explora noi atitudini şi noi oportunităţi sunt aşteptaţi să se înscrie la sediul nostru din str. Nicolae Titulescu, nr. 12 sau, pentru informaţii suplimentare să apeleze la numărul de telefon 0237 / 626646. Programul Secţiei pentru Copii şi Tineret este de luni până vineri, de la ora 08:30 la ora 20:00.

Îi aşteptăm cu drag pe toţi cei care doresc să se înscrie la cluburile noastre, elevi sau cadre didactice şi, împreună, să facem vacanta mare, cea mai frumoasă perioadă din viaţa tuturor!

Director: drd. Teodora Fîntînaru
Relaţii Publice: bibl. Maria - Cristina Olaru

Sursa: Danyrolux.blogspot.com