June 16 at 10:00pm until June 17 at 8:00am

O trupa de istorie va canta sambata ce vine la Club Vox Focsani. Grupul care l-a facut pe artistul Pepe notoriu si care au cantat si impresionat pe artistii internationali GIPSY KINGS - LATIN EXPRESS vin intr-un recital extraordinar la CLUB VOX!

Dupa anuntam un after par...ty incendiar powered by DJ LEWIS in care va puteti distra pe cele mai tari ritmuri latino! Si asta nu e tot!
Party AFTER HOURS avand in sistem cele mai ascultate hit-uri ale verii!

{p.s. afisul in curand}
Intrare 15 lei!
PRIMELE 100 DE BILETE LA 10 LEI!
Intrarea la after party GRATUITA!
Cele mai tari oferte din oras!

Event powered by CLUB VOX & 7ARTS
Let's make history together!

Gen Rumba Flamenco

Biografie

Trupa infiintata in 1997 de catre Alex Ionescu (Alex Rubio ) si D-tru Tartopan , din pura pasiune pentru chitara spaniola.
Primele aparitii scenice sunt la Casa Eliad , apoi in emisiunea " Vanare de vant " la TVR2 in 1998 fiind promovati de catre Valeriu Sterian. In primavara aceluiasi an sunt manageriati de catre Mike Nicolae moment in care este introdus in proiect Ionut Nicolae Pascu ( Pepe).

In 1999: castiga locul 1 la Festivalul de Muzica Usoara Amara, locul 2 la festivalul de interpretare Mamaia urmand ca in iarna aceluias an sa lanseze primul album de rumba flamenca pop " Pasiune " produs de Cat Music. Hituri: " Nu te mai doresc " si "Cred ca m-am indragostit ".

In anul 2000 Pepe beneficiand de un puternic capital de imagine decide sa paraseasca grupul in favoarea unei careiere solo si Latin Express intra intr-un con de umbra pana in anul 2002 cand membrii fondatori fuzioneaza cu o parte din membrii trupei "Foisorul de foc " ( Marius Popa-vocal, Daniel Vlad- bass, Sorin Patru- tobe).

2002 este anul cand Latin Express lanseaza albumul " E altceva " produs de Cat Music, din care se evidentiaza hitul " Ramas bun" . Radio Romania acorda premiul pentru cel mai bun album latino in Editia a III a din 16 feb. 2003 a galei premiilor muzicale.

2003 -2004 trupa are numeroase concerte in tara si strainatate

2004 -2005 se produce o a 2 a ruptura din cauza divergentelor muzicale intre membrii si a unei conjuncturi nefavorabile pentru grup in piata muzicala autohtona.

2005 - D-tru Tartopan colaboreaza cu Pepe si Alex Rubio studiaza canto cu prof. Cristi Voicu si prof. univ.dr Theodore Coresi.

2010 - in luna aprilie Latin Express revine cu Alex Rubio la voce abordand un nou concept muzical in piata autohtona a concertelor urmand ca al 3-lea album sa apara cand e gata.