Preotul paroh Tudor Marin, in varsta de 65 ani, de la biserica din Piata Unirii, a decedat in urma cu cateva minute, dupa ce un barbat l-a injunghiat cu un cutit. Incidentul a avut loc in jurul orei 11.00, in biserica, sub ochii neputinciosi ai femeii care vindea lumanari, de altfel singurul martor. Atacatorul a reusit sa fuga inainte ca martora aflata in biserica sa apuce sa ceara ajutor.

La scurt timp, la fata locului au ajuns doua ambulante si o echipa de criminalisti. “Cand am ajuns era in stop cardio-respirator, avea o plaga injunghiata in inima. Am incercat sa-l resuscitam dar nu am reusit sa il aducem la viata”, a spus medicul Simona Ionescu, din cadrul SAJ Vrancea.

Medicii au incerc sa il resusciteze mai bine de 40 de minute, dar a pierdut foarte mult sange si nu a mai putut sa fie salvat. Surse din interiorul anchetei sustin ca atacatorul purta un tricou alb si o pereche de pantaloni trei-sferturi. La aceasta ora, anchetatorii incearca sa il identifice pe suspect cu ajutorul imaginilor surprinse de camerele vido amplasate in Piata Unirii. Nu este exclus ca atacatorul sa aiba probleme psihice, intrucat se pare ca acesta a intrat in biserica recitand pasaje din biblie, carora nu le-ar fi inteles rostul.

Sursa: Informatia Vranceana